LntKQd9-mobster-wallpapers.jpg

Het grootste online escape room avontuur van Nederland en Belgie

Ga UnderCOVER eN OntMantel een ImPerium!

Spel starten
Code kopen

Speel voor

slechts €12,95!

arrow-down-white.gif
113481.jpg

over het spel

Stap in de voetsporen van undercover agenten. Infiltreer en ontmantel het imperium van de meest beruchte gangsters van de Benelux!

o2qVdYw-mobster-wallpaper.jpg
Golden-Vintage-Frame-PNG-Free-Download.p
paper-14736.png

Je koopt je ticket voor jezelf of je team en krijgt toegang tot UNDERCOVER. Weten jullie het imperium te ontmantelen in een snelle tijd? Dan kom je op het leaderboard. Elke maand ontvangen de 3 beste teams een gratis NoxBox naar keuze

Hoe werkt het?

paper-14736.png
  • Een interactief online escape room avontuur voor beginnende en ervaren escape room spelers.

  • Bekend van TV! Infiltreer in de onderwereld.

  • Speel alleen of maak een team en maak elke maand kans op fantastische prijzen.

  • Speel vanuit je luie stoel voor maar € 12,95 (per team!)

  • Hou je van puzzelen, speuren of vindt je escape rooms leuk? Grijp je kans!

  • Van de makers van www.getnoxbox.com!

Code kopen
paper-14736.png

Misdaad bestrijden is nooit een gemakkelijke taak. Zeker als je er van binnenuit tegen vecht. Je maakt deel uit van het undercoverteam, klaar om een ​​machtig en crimineel syndicaat te ontmantelen. De undercoveragent die nu naast de criminelen werkt, stuurt je geschreven berichten die de sleutel bevatten om deze gansters en hun leiders voor het gerecht te brengen.​

Code kopen

HET VERHAAL

 
DrugSmugglingMoney.jpg
113481.jpg

Met hoeveel personen en teams kun je spelen?


Teams mogen net zo groot zijn als je zelf wil, maar je mag ook in je eentje meespelen. Ideale teamgrootte is 2 tot 4 personen.

Wij adviseren om met een team van maximaal vier personen te spelen. Je bent dan ongeveer een uur bezig. Ben je met meer mensen? Maak dan meerdere teams aan en kijk wie van jullie het snelst is! Het spel speelt het leukst als jullie onderling contact houden met elkaar. Dit kan op afstand via veilige software als Microsoft Teams, Zoom of gezamenlijk in dezelfde ruimte.
Kan ik met meerdere team spelen?


Undercover is heel goed met meerdere teams te spelen. Dit maakt deze online escaperoom bij uitstek geschikt om het tegen elkaar op te nemen in teams.

Wij adviseren om met teams van maximaal vier personen te spelen. Samenwerken is tijdens het spel belangrijk. Maak dus gebruik van software als Microsoft Teams, Zoom, Hangouts, Jitsi, etc. (om in tijden van Corona veilig het spel te spelen).

Voor elk team schaf je 1 toegangscode aan.
Wat zijn de kosten?


De kosten voor deelname aan het UNDERCOVER zijn € 8,95. (dit geldt voor je hele team , maar ook als je alleen speelt) . Hiervoor krijg je toegang tot UNDERCOVER en maak je kans op de leukste prijzen! Zodra je een toegangsticket hebt kun je gaan spelen wanneer je wil. De spelomgeving is volledig digitaal. Je speelt vanuit je eigen locatie en hebt alleen toegang tot internet nodig.

De persoon of het team met de snelste tijd maakt elke maand kans op geweldige prijzen. Meedoen is belangrijker dan winnen ;). Vals en onsportief spel wordt niet getolereerd en kan leiden tot diskwalificatie.

Gedurende het jaar wordt op de website en onze socials een leaderboard bijgehouden, meedoen kan dus het hele jaar door. De sluitingsdatum is 31 December 2021.
Kun je op verschillende locaties samen spelen?


Jazeker, jullie kunnen met de toegangscode allemaal -helemaal corona-proof- op verschillende locaties inloggen!
Moet je op een bepaalde datum of tijd spelen?


Nee, jullie kunnen de toegangscode kopen en op een moment naar keuze het spel starten. Dat kan direct, of zelfs dagen later.
Hoe kan ik meedoen?


Ga naar de pagina Code kopen en koop daar voor 1 of meerdere teams de toegangscode(s).
Is het spel ook in het Engels te spelen?


Jazeker! Codes die je koopt zijn zowel op de Nederlandse als de Engelse versie te gebruiken. Let wel: alle spelers binnen een team moeten wel binnen dezelfde taal spelen.
Hoe groot mogen teams zijn?


We raden aan om met teams van maximaal 4 personen te spelen. Maar je mag ook helemaal in je eentje meedoen!
Wat doe ik als ik vast loop?


Bij het UNDERVOCER zijn geen hints verstopt. Je staat er helemaal alleen voor!
Wat heb ik nodig?


Een computer met een browser, pen en papier en heel veel enthousiasme!! Het spel is ook te spelen op een mobiel, maar een computer geeft wel de beste ervaring.

FAQ

leaderboard

Een overzicht van de beste teams van deze maand. De beste 3 teams van elke maand winnen een NoxBox naar keuze. Speel 'Undercover Crime' en zet je zelf of je team op het leaderboard! 

1

Team Veronique

01:09:50

2

Bob en Kim

01:10:11

3

Alfagirls

01:15:45

4

Stefanie

1:16:09

5

Utrecht_030

1:17:20

Hulp nodig?

© 2021 Undercover Crime is een spel van NoxBox.

klipartz.com (2).png