top of page

FAQ

Wat is NoxBox?

NoxBox is een escape mysterie dat je thuis kan spelen. Het spel bestaat uit 5 prachtig ontworpen ansichtkaarten, gevuld met puzzels en raadsels. Elk spel vertelt zijn eigen unieke verhaal, dat je meeneemt op een reis vol mysterie en spanning.

 

 

Wat is het verschil tussen de 2 versies: geprint en digitaal (PDF)?

De geprinte versie bestaat uit 5 kaarten, geprint in kleur op dik papier van hoge kwaliteit. Wij verpakken de kaarten en leveren ze aan jou of aan iedereen die je wilt verrassen met een cadeautje. De digitale versie is hetzelfde spel, maar wordt binnen enkele seconden geleverd in de vorm van een PDF-bestand. Je kan ze uitprinten en binnen enkele minuten na aankoop al spelen.

 

Hoeveel kost het?

De normale prijs is €22.50 voor de geprinte versie En €19.50 voor de digitale Maar let op, we hebben altijd wel wat deals en aanbiedingen, dus ga naar onze winkel voor meer informatie. Omdat het verzenden helaas steeds duurder wordt zijn we genoodzaakt om verzendkosten voor onze pakketten te rekenen. 
Deze worden berekend op gewicht van je pakket en zie je bij het afrekenen. 

De verzendkosten bedragen vanaf 3,95 voor Nederland en vanaf 4,95 voor internationale pakketten. 
 

Wat heb ik nodig om te spelen?

Voor de geprinte versie heb je alleen goed gezelschap nodig. Maar pen en papier zijn misschien ook een goed idee. Voor de digitale versie heb je ook een schaar nodig, om de kaarten die je thuis uitprint, uit te knippen. voor sommige spellen heb je ook toegang tot social media nodig. 

 

 

Wanneer ontvang ik mijn spel?

Als je de geprinte versie bestelt, is de levertijd afhankelijk van je locatie. We leveren onze spellen vanuit Nederland, dus als je bijvoorbeeld in Japan bent, zal het enige tijd duren. Als je van plan bent om op je verjaardag te spelen of als je het spel op een andere manier op een bepaalde datum beschikbaar wilt hebben, moet je de uitgeprinte versie op voorhand kopen. Je kan ook contact met ons opnemen als je een snellere levering wilt, met behulp van DHL of andere postdiensten. Deze optie brengt echter enkele kleine extra kosten met zich mee. Als je direct wilt spelen - bekijk dan de digitale versies van onze spellen! Ze zijn net als het rooster, en het beste is dat je niet hoeft te wachten of je huis hoeft te verlaten.

 

 

Wat moet ik doen als ik hulp nodig heb of vastzit?

Onze spellen hebben geen tijdslimiet, dus je kan niet verliezen. Maar als je het gevoel hebt dat je een klein duwtje in de goede richting nodig hebt, kan je de hintsectie op onze website bekijken. Je bent ook lid geworden van onze Facebookgroep, waar honderden spelers de raadsels met elkaar bespreken. Voel je vrij om daar je vraag te stellen, er is altijd wel iemand die je kan helpen.

 

 

Voor welke leeftijden zijn de NoxBox spellen ontworpen?

Slechts een paar van onze spellen zijn leeftijdsgebonden, en je ziet dat ze gemarkeerd zijn in onze winkel. Voor de rest van de spellen zijn er geen echte beperkingen, maar we stellen 12+ voor. We hebben echter ook een spel dat speciaal voor kinderen is ontworpen!

 

 

Wat is de moeilijkheidsgraad van jullie spellen?

We willen dat iedereen die ons spel speelt plezier heeft en alleen de beste herinneringen opdoet. Daarom geven we in onze winkel de moeilijkheidsgraad van elk spel aan. Van EASY - voor de beginners en mensen die iets luchtigs en leuks willen, tot MEDIUM - voor mensen die een evenwichtige ervaring willen, en EXPERT - voor iedereen die zichzelf echt op de proef wil stellen. 

 

 

Verzenden jullie internationaal?

Ja! En als je meer informatie wilt of je wilt een snellere levering dan de postdienst, neem dan contact met ons op en we helpen je om onze spellen zo snel mogelijk in huis te halen.

 

 

In welke taal kan ik spelen?

Onze spellen zijn volledig in het Nederlands en voor de NL markt. Let op: soms zul je bepaalde onderdelen moeten vertalen maar dan is het altijd een onderdeel van de game. 
 

Acties en Kortingen

Het hele jaar door hebben we kortingsacties en aanbiedingen. Nox Box behoudt zicht het recht voor om acties aan aanbiedingen naar eigen inzicht op te zetten en te beeindigen. 

Herroepingsrecht

Onze games vallen onder artikel 230p van het herroepingsrecht waardoor er geen sprake is van 14 dagen bedenktijd , herroeping of ontbindingsrecht. Mocht je toch je game(s) terug willen sturen, mail ons dan even op hallo@getnoxbox.com zodat we er samen uit komen. 

bottom of page