top of page

De sterrenstenen

Deze stenen zouden in 4 kamers van de catacomben moeten worden geïnstalleerd. Ze ontgrendelen de verborgen doorgang die naar de crypte leidt.

44141.png

Vader O'Malley vertelde me waar ik de stenen kon vinden, maar van de kamers waar ze moeten worden geïnstalleerd, weet ik heel weinig.

"De sterren zullen je leiden", zei hij.

Al was hij iets duidelijker over de locatie van een van de vier kamers. Hij zei dat een van de Star Stones in een kamer moet worden geplaatst waar de vampier helemaal geen toegang toe heeft. Wat dat ook betekent.

Als je alle locaties hebt gevonden, moet je uitzoeken welke steen in welke kamer moet worden geplaatst. Pater O'Malley besteedde veel tijd aan het onderzoeken van deze stenen platen die hij in de diepte van de catacomben ontdekte.

Screenshot 2021-12-07 at 20.36.58.png

Hij zegt dat ze passen bij de vreemde gouden patronen in kamer 8. De patronen lijken zinloos. Maar misschien is er een manier om orde op zaken te stellen.

 

Hij begon een schets, waar hij de stenen nummers op volgorde zette, je vindt het naast de kaart. Maar er zijn geen bijpassende platen met het patroon.

Zoek de locatie voor elke steen en noteer de nummers van de stenen, in oplopende volgorde van de kamernummers waarin ze zich bevinden. Dus als steen 3 in kamer 1 is, steen 4 in kamer 2, steen 1 in kamer 3 en steen 2 in kamer 4, vul je 3412 in.

bottom of page